Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Vastaanotto

Aukioloajat

Vastaanotto palvelee ma-pe klo 6.30-23.00, la 8.00-23.00 ja su 8.00-22.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Hotellissamme ei ole yöpäivystystä.

Aamiainen

Hotelli Yöpuun aamiainen on tarjolla Ravintola Pöllöwaarissa
ma-pe klo 6.30-10.00
la klo 7.30-11.00 ja su 8.00-11.00

Aamiaisella tarjoilemme joka päiviä kylmiä herkkuja noutopöydästä, jossa tarjolla mm. tasokkaita leikkeleitä, juustoja, jugurtteja sekä talossa valmistettua hedelmäsalaattia.

Huomioimme aamiaisessamme myös sesongit ja vuodenajasta riippuen on aamiaisella tarjolla mm. vispipuuroa, raparperisoppaa, tuoreita mansikoita ja herneitä. Myös talon omat marinoidut kasvikset, mummonkurkku ja syksyllä sienipikkelsi vievät kielen mennessään.

Hemmottelemme asiakkaitamme myös lämpimällä leivällä ja uunissa haudutetulla ohrapuurolla sekä Päijänteen pikkuahvenilla. Myös talossa leivottu makea kakku noudattelee ruokasesonkeja.

Lisäksi tarjoilemme maanantaista lauantaihin munakokkelia, munakasta ja pekonia suoraan keittiöstä sinulle valmistettuna. Lauantaina klo 8.00 alkaen. Viikonloppuisin aamiaisen voit aloittaa lasillisella kuohuviiniä tai alkoholitonta Lehtikuohujuomaa. Sunnuntaisin aamiaisella on lisäksi tarjolla herkullisia juustoja sesongin hillokkeen kera.

Aamiaisen sisältö vaihtelee viikonpäivän ja vuodenajan mukaan.

Tarjoamme herkullista aamiaista myös hotellin ulkopuolisille asiakkaille hintaan 21,00€/hlö arkipäivinä ja viikonloppusin (la ja su) 25,00€/hlö. Hotellin aamiainen on ulkopuolisille asiakkaille vain varauksesta.

Huoneenluovutus

Huoneenluovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Voitte tiedustella myöhäisempää huoneen luovutusaikaa vastaanotosta.

Huonepalvelu

Huonepalvelu on käytettävissä ma-la klo 8.00-23.00.

Pysäköinti

Hotellilla on 10 kpl maksuttomia parkkipaikkoja takapihalla sekä pysäköintihallissa. Kansakoulunkadun varrella on myös maksullisia pysäköintipaikkoja. Lähimmät pysäköintitalot ovat P-Kolmikulma ja P-Tori. Molemmat sijaitsevat n. 300 m hotellista.

Hotellin navigointiosoite on: Kansakoulukatu 2

Olemme siirtyneet käyttämään yksityistä pysäköinnin valvontaa hotellin pysäköintipaikoilla. Pysäköintiin oikeuttavan luvan saat hotellimme vastaanotosta.

Tietoliikenne

Asiakkaidemme käytettävissä on maksuton langallinen sekä langaton laajakaistayhteys. Salasanan saatte vastaanotosta.