Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Viinibaari

Viihdy viinillä Viinibaarissamme!

Elegantti, talon henkeä kunnioittaen remontoitu kansainvälisen tason Viinibaari on osa Hotelli Yöpuun ravintolatoimintoja ja tukee ravintola Pöllöwaarin tarjoamia palveluja. Viinibaari on suunnattu kaikille viineistä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat nauttia tasokkaasta palvelusta ja laadukkaista tuotteista rauhallisessa, yksilöllisessä ilmapiirissä, kaupungin asiantuntevimman henkilökunnan palveltavana.

Viineillämme on sinulle tarina

Viinibaari kutsuu sinut nauttimaan viinimestarimme Sami Tiiton valitsemia laadukkaita, mielenkiintoisia, sesonginmukaisia viinejä, joilla kaikilla on tarina kerrottavanaan. Jokainen viinimme on huolella valittu, hintaluokasta riippumatta. Kolme kertaa kaupungin parhaaksi valittu ja valtakunnallisestikin tunnettu viinivalikoimamme koostuu niin klassisista kuin uuden suunnan eurooppalaisista viineistä. Uuden maailman viineistä haluamme aina tarjota maistettavaksi kiinnostavimmat. Suurin osa viineistä on valmistettu luonnonmukaisesti, kestävän kehityksen ehdoin.

Viinibaarin valikoima vaihtuu 5 - 6 kertaa vuodessa, sesonkien vaihtuessa. Lasiviinien määrä ei ole itsetarkoitus, vaan se, että aina on saatavana mielenkiintoisia viinejä laseittain. Alati uusia tuotteita hakevat viinimestarimme tarjoavat kuukausittain houkuttelevia uutuuksia viininystävien iloksi. Kannattaa myös tiedustella viinimestareidemme löytöjä, pieniä eriä kiinnostavia viinejä, joita et viinilistalta löydä.

Viinibaarissamme on mahdollisuus ostaa myös pienempiä määriä viinejä, esim. neljän tai kahdeksan centtilitran annoksia. Lisäksi sopivien seurueiden ollessa paikalla, saatetaan avata pullollinen huippu-Pinot Noiria tai harvinaisempaa vuosikertasamppanjaa, jolloin sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus maistaa laseittain noita herkkuja.

Viinilasillisen kanssa maistuvat herkulliset ruuat, jotka Pöllöwaarin loistava keittiömestari Jukka Kyllönen on suunnitellut. Kaikki Pöllöwaarin À la carte- listan annokset on nautittavissa Viinibaarimme rennommassa tunnelmassa.

Koe uutta unohtumattomassa miljöössä!

Viinibaari on tyylikäs paikka aloittaa ilta ennen teatteria tai illallista. Sinne voit tulla myös muuten piipahtamaan. Viinibaarissa on tarjolla sesonginmukaisista raaka-aineista valmistettuja ammattitaidolla tehtyjä drinkkejä ja kausittain vaihtuva, erityisesti pienpanimoiden oluista koostuva valikoima. Väkevämpien juomien ystävät löytävät kiehtovan valikoiman niin konjakkeja, calvadoseja, viskejä kuin muita jaloja juomia. Myös kaupungin parhaan haudutetun teen ja juuri jauhetun kahvin tuoksun voit kokea leijailevan Viinibaarissamme nenääsi. Nautintoa täydentävät valikoidut talon kondiittorin leivonnaiset ja käsintehdyt suklaat.

Tervetuloa nauttimaan!

Viinibaari palvelee maanantaista lauantaihin klo 11-23