Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet

VIINILISTA

 

Sesonkeja ja erityisesti ruokalistaa mukaillen valitsemme viinit, joilla on jokaisella oma tarinansa kerrottavanaan. Jokainen viinimme on huolella valittu, hintaluokasta riippumatta. Kolme kertaa kaupungin parhaaksi valittu ja valtakunnallisestikin tunnettu viinivalikoimamme koostuu niin klassisista kuin uuden suunnan eurooppalaisista viineistä. Uuden maailman viineistä haluamme aina tarjota maistettavaksi kiinnostavimmat. Suurin osa viineistä on valmistettu luonnonmukaisesti, kestävän kehityksen ehdoin.  Haemme alati uusia tuotteita ja tarjoamme kuukausittain houkuttelevia uutuuksia viininystävien iloksi. Kannattaa kysyä meiltä myös viinilistan ulkopuolisia viinejä.

Hyvä viini ansaitsee arvoisensa ja sen parhaita ominaisuuksia korostavan lasin. Siitä syystä tarjoilemme viinimme itävaltalaisen lasitehtaan Riedelin viinilaseista.

Tehdäksemme viinivalintanne helpommaksi, olemme järjestäneet viinilistamme sananmukaisesti "maun mukaan", alkaen kevyimmästä ja päättyen täyteläisempiin. Samantyyypiset viinit löytyvät siis samasta ryhmästä. Autamme mielellämme teitä löytämään sopivat viinit ateriallenne.

Nautinnollisia viinihetkiä!

Toivottaa Ravintola Pöllöwaarin sommelier Sami Tiitto