Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Elämä on iloisia perhejuhlia täynnä!

Hemmottele läheisiäsi ja itseäsi järjestämällä juhlat ravintola Pöllöwaarissa!

Olipa kyse syntymäpäivistä, ristiäisistä, ylioppilasjuhlista, kihlajaisista tai häistä, Pöllöwaari on paikka, kun etsit yksilöllistä juhlapaikkaa ja arvostat korkeatasoista ruokaa ja palvelua.


Pöllöwaari on erinomainen valinta juhliisi, koska voit majoittua yksilöllisessä hotellissamme ja majoittaa myös vieraasi meille.

Juhlan onnistumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme. Voit valita mieleisesi menun illallismenuistamme tai à la carte- palkin alla olevista menuista. Lähetämme mielellämme myös muita juhliisi sopivia menuehdotuksia räätälöityjen juomasuositusten kera.
Mikäli tilaatte aterialle ruokaviinit, alkoholittomat ruokajuomat (mehu, maito ja jäävesi) sisältyvät hintaan. Muutoin laskutus tapahtuu normaalin juomahinnastomme mukaisesti.

Tarjoiluhintoihin sisältyy hääjuhlissa valkoiset tuolinpäälliset morsiusparin tuoleihin, pienet pöytäkukat sekä valkoiset pöytäliinat ja servietit. Mikäli teillä on juhlaanne liittyviä erityistoiveita, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme.

Halutessanne teemme menu- ja paikkakortit juhlaanne. Keittiömme ottaa huomioon mahdolliset erityisruokavaliot ilmoituksenne mukaisesti.
Tilauksen henkilömäärään voidaan tehdä muutos viimeistään 1 vrk ennen tilaisuuden alkua. Ruokatilauksissa veloitus tapahtuu asiakkaan ilmoittaman henkilömäärän mukaisesti +/- 5 %.

Pienemmille seurueille (max 12 hlö) suosittelemme intiimiä kabinettiamme ja hieman isommille seurueille (12-40 hlö) Yliopistonkadun puolella sijaitsevaa ravintolasaliamme, josta löytyy myös piano. Ravintolasalin pöytämuodot ovat helposti muunneltavissa, toiveittenne ja tarpeittenne mukaan.

Kysy tarjousta myyntipalvelustamme sähköpostilla: myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi tai puhelimella 014- 333 900. Voit jättää tarjouspyynnön myös tästä.