Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Luvassa uusia makumatkoja ja vähän muutakin...

Vuosi 2014 toi tullessaan mukavia uudistuksia. Lyhyen joulutauon aikana remointoimme katutasossa sijaitsevat saniteettitilamme uuteen uskoon.

Työskentelimme kovasti uusien menujemme parissa ja saimme aikaiseksi seuraavaa. Perinteisen à la carte-listan lisäksi meillä on tarjolla kolme erilaista menukokonaisuutta - matkaa. Kausimatka, kotimaan matka ja makumatka.

 

 

Kausimatka pohjautuu vahvasti sesongin raaka-aineisiin ja se vaihtuu 7 kertaa vuoden aikana. Pituudeltaan kausimatka on sesongista riippuen 3 - 5 ruokalajia. Luvassa on kausimatkoja, jotka ovat mm. nimeltään: "Jääpeitteisistä järvistä", "Pohjanmeren pärskeistä" ja"Herääviltä hiekkamailta". Luvassa on myös muutamia Viinintekijä-illallisia.

Kotimaan matka on kotimaisista raaka-aineista valmistettu 3 - 5 ruokalajin kokonaisuus ja sekin hyödyntää sesongin parhaita raaka-aineita.

Makumatka on maistelumenu, jonka nauttimiseen kannattaa varata pidempi aika. Pituudeltaan matka on noin kahdeksan ruokalajia, jonka annokset pohjautuvat  viisi kertaa vuodessa vaihtuvan à la carte-listan antimiin. Makumatka tarjoaa loistavan läpileikkauksen keittiön tyyliin ja sen hetken sesongin herkkuihin. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle samanmittaisena.

Pöllöwaari on tunnettu myös tasokkaasta lounaasta. Vuonna 2014 asiakkaamme voivat valita myös hieman nopeamman tavan nauttia laadukkaasti valmistetusta lounaasta, sillä yhtä lounaan alkuruokaa voi tilata myös pääruokakokosena.

 

Tervetuloa käymään!