Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Pohjanmeren pärskeistä 17.3. - 16.4.2014

Kevät, merikalat ja kuplivat viinit, upea kolmikko!!

Maaliskuun puolivälistä pääsiäiseen saakka kausimatkamme teema on äyriäiset ja merikala. Kevätauringon lämmittäessä haluamme kaataa laseihin raikkaita kuohuvia. Viinipaketissa tarjolla on erittäin raikkaan alkuruoan kanssa upea Cava Espanjan Kataloniasta. Agusti Torello Mata Brut Reserva 2009 istuu merikrotin ja sen hieman yrttisten makujen seuraan erinomaisesti.

Väliruoan seuraan tarjoilemme englantilaisen kuohuviinin. Englannin etelärannikko on arvostettu alue laatukuohuviinien alkuperänä. Ridgeview Estate on alueen yksi menestyksekkäimmistä tiloista ja heidän Grosvenor Merret Blanc de Blancs 2010 puhuttelee juojaansa yhtä hienostuneesti kuin samppanja.

Pääruokana tarjoiltava hummeri puolestaan kaipaa runsaampaa kuplivaa seuraansa, joten pieni samppanjatalo Bonnaire ja pitkään kypsytetty Blanc de Blancs Millesime 2005 on valintamme. Sen peräti 6 vuotta kestänyt pullokypsytys on tehnyt luonteesta viettelevän hedelmäisen ja hienostuneen paahteisen.

Makeaa kuplivaa löysimme puolestaan Piemontesta, Italiasta. Braida di Giacomo Bologna-tilan punaisesta Brachetto- lajikkeesta valmistettu ihastuttava, herkkä ja makean marjainen pirskahteleva viini luo menulle miellyttävän raikkaat loppusävelet.

 

Kausimatka "Pohjanmeren pärskeistä" 69 €
Viinit menulle 40 €
Alkoholiton juomapaketti 24 €


MERIKROTTI & MASCARPONE
basilika, purjosipuli
---
KAMPASIMPUKKA & KEVÄTSIPULI
palkoherne, pinjansiemen
---
HUMMERI & KATKARAPU
sitrushedelmät, belugalinssi, pinaatti
---
VALKOSUKLAA & KARHUNVADELMA
mustaherukka, marenki

 

Tervetuloa nautiskelemaan!!