Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Rapuaika Pöllöwaarissa

RAPU RAPU RALLAA, RAPUAIKA JATKUU!

Alkusyksystä Suomen järvet tarjoavat jälleen aarteitaan. Meillä Pöllöwaarissa on niitä parhaimpia, pehmeäkuorisia jokirapuja. Ravut valmistamme perinteisesti klassisella reseptillä ja tarjoilemme niiden kanssa tilliä, paahtoleipää ja voita.

Ravut maksavat 8,00 € / kpl ja ne tulee tilata kahta arkipäivää ennen.Mahdollisen pääruuan tai menun päätät itse, jonka voit tilata paikan päällä. Isompia seurueita suosittelemme tilaamaan menun etukäteen.

Tänä vuonna rapujen kanssa nautittaviksi viineiksi viinimestarimme suosittelevat:

Wiener Gemischter Satz 2013     55,00     11,80
DAC Wien, Weingut Wieninger, Itävalta, Biodynaaminen            

”Gemischter Satz on erittäin perinteinen viinityyli Wienin alueella. Useita eri lajikkeita (peräti 15) kasvaa yhdellä viinitarhalla sekaisin. Ne kerätään samaan aikaan ja tehdään yhdeksi viiniksi. Jokainen lajike tuo omaa ominaispiirrettään mukaan. Tämän viinin hyvin hellävarainen valmistusprosessi takaa sen, että lopputuolksena on äärimmäisen raikas viini.”
     

Pouilly-Fumé 2012     62,00    
AC Pouilly-Fumé, André Dezat & Fils, Ranska,            

”Dezat´n suku on vaikuttanut Pouilly-Fumé´n alueella jo lähes 500 vuoden ajan. Pitkät perinteet, laadukkaat palstat ja hyvin hoidetut köynnökset takaavat erinomaisen laadun. Alueen viineille tyypillisesti aromaattisuuden lisäksi viinissä on runsaampaa hedelmäisyyttä ja jopa hentoa savuisuutta. Suutuntuma on erittäin tasapainoinen ja maku kantaa pitkään.”


Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelustamme 014 333 900 tai sähköpostilla myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi. Voit myös varata pöydän tästä.

 

Tervetuloa!