Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Ravintola Pöllöwaari

Hyvän ruuan ja juoman ystävät kokoontuvat Jyväskylässä ravintola Pöllöwaariin. Sen pöytien ääressä tarinat elävät ja uusia syntyy tunnelmallisessa ja iloisessa ilmapiirissä.

NAUTI – upeat, kauden raaka-aineista valmistetut teemamenut ja à la carte, viimeistelty lounas

” Arvostamme kotimaista ruokakulttuuria, mutta panostamme myös kiehtoviin maailman makuihin. Pöllöwaarissa kotimaiset pääraaka-aineet saavat seurakseen tyyliltään ja makupohjiltaan kansainvälisempiä lisukkeita ja kastikkeita.”

LUMOUDU – huomaavainen ja huippuosaava palvelu, persoonallinen ja palkittu juomavalikoima

”Kolme kertaa kaupungin parhaaksi valittu ja valtakunnallisestikin tunnettu viinivalikoimamme koostuu niin klassisista kuin uuden suunnan eurooppalaisista viineistä. Niin viini- kuin muussa juomavalikoimassamme noudatamme sesonkeja ja tarjoamme alati uusia kiinnostavia tuotteita.”

VIIHDY – tyylikäs ja tunnelmallinen ympäristö, Viinibaari ja kesäisin Viinipiha

”Taiten valmistetut cocktailit ja pienpanimo-oluet saavat viinien lisäksi sinut viihtymään kansainvälisen tason Viinibaarissamme ja kesäisin vehreällä Viinipihallamme.

YLLÄTY
– yksilöllinen Boutique Hotelli Yöpuu ja hyvin varustellut kokoustilat ja kabinetit saman katon alla

”Meillä on monipuoliset ja muunneltavat tilat yritystilaisuuksista perhejuhliin. Ravintolassa on kaksi ravintolasalia, joita täydentävät kaksi kabinettia ja hyvin varustetut kokoustilat. Pöllöwaarin yhteydessä olevassa hotelli Yöpuussa voit myös majoittua  ja majoittaa myös vieraasi meille.”

Olipa kyse sitten yritystilaisuudesta, illallisesta tai perhejuhlasta, ravintola Pöllöwaari on paikka juuri sinulle.Yli 10 hengen ryhmiä suositellaan tilaamaan yhtenäinen menu etukäteen. Näin voimme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden ja voitte keskittyä täysin vieraisiinne.

 

Avoinna 
ma-pe klo 11–24
lauantaisin klo 13–24
Keittiö sulkeutuu klo 22.30
Sunnuntaisin avoinna tilauksesta (min. 25 hlö)