Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä, Finland
puh (014) 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi

hotelli huone varaus internet

TULOPÄIVÄ

LÄHTÖPÄIVÄ

HUONEETupdown

HENKILÖITÄupdown

hBook room internet
hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä hotelli Yöpuu Jyväskylä

Ravintola Pöllöwaari

Hyvän ruuan ja juoman ystävät kokoontuvat Jyväskylässä ravintola Pöllöwaariin. Sen pöytien ääressä tarinat elävät ja uusia syntyy tunnelmallisessa ja iloisessa ilmapiirissä.

Hyvä ruoka, juoma ja ensiluokkainen tarjoilu takaavat hyvän mahdollisuuden vaikkapa luoda ystävyyssuhteita, viettää romanttinen ilta tai solmia liikesopimuksia.Ravintolassa on kaksi ruokasalia, joita täydentävät rauhaisa kabinettitila ja hyvin varustettu kokoushuone, jossa voi sielläkin lounastaa.

Olipa kyse sitten yritystilaisuudesta, illallisesta tai perhejuhlasta, ravintola Pöllöwaari on paikka juuri sinulle.Yli 10 hengen ryhmiä suositellaan tilaamaan yhtenäinen menu etukäteen. Näin tilaisuutenne sujuu joustavasti ja voitte keskittyä täysin vieraisiinne.

Haluamme tarjota teille selkeää, esteettisesti kaunista, tuoreista ja laadukkaista aineksista valmistettua ruokaa. Ruokien raaka-aineet ja maut seuraavat vuodenaikojen ja ruokasesonkien vaihtelua. Suomalainen, usein lähialueiden kala, liha ja kasvikset ovat menujemme ja à la carten sydämenä. Arvostamme kotimaista ruokakulttuuria, mutta panostamme myös kiehtoviin maailman makuihin. Kotimaiset pääraaka-aineet saavat seurakseen tyyliltään ja makupohjiltaan kansainvälisempiä lisukkeita ja kastikkeita.

Avoinna 
ma-pe klo 11–24
lauantaisin klo 13–24
Keittiö sulkeutuu klo 22.30
Sunnuntaisin avoinna tilauksesta