SE KAUPUNGIN PARAS HOTELLI

Boutique Hotelli Yöpuu sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Hotelli Yöpuu on vieraillemme kotoisa kulttuurikokemus yksilöllisillä huoneilla ja huomioivalla palvelulla. Laadukas aamiainen, Ravintola Pöllöwaarin makumatkat ja persoonallinen viinibaarimme täydentävät hotelliyöpymisen rentouttavaksi ja nautinnolliseksi kokonaisuudeksi.

TERVETULOA VIERAAKSEMME KOKEMAAN UNIIKKI HOTELLIYÖ JA PARAS HOTELLIAAMIAINEN.

SUORAN VARAAJAN EDUT

- Etukäteen varattava yksityinen tunnin saunavuoro

- Joustavammat muutos- ja peruutusehdot sekä huonetoiveiden huomioiminen

- Maksuton pysäköinti

- Mahdollisuus varata maksutta kaksi kappaletta lippuja Jyväskylän Sinfonian konsertteihin tai JYP:n SM-liigaotteluiden istumakatsomoon (tarkista saatavuus varausvaiheessa)

- Ilmaisliput Jyväskylän museoihin: Keski-Suomen Museo, Suomen Käsityönmuseo & Jyväskylän Taidemuseo (liput saat vastaanotostamme).

311 huone sininen

26 uniikkia huonetta

Boutique Hotelli Yöpuun yksilöllisesti sisustetut huoneet vievät sinut mm. glamourin, kustavilaisuuden, Mannerheimin ja Alvar Aallon tunnelmiin. Tietyn huoneen saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Lue lisää >>

203 suite

203 PRESIDENTTI-SVIITTI

Omalla saunalla varustettu, presidentillisen arvokkain kullan ja vaaleansinisin sävyin sisustettu ylellinen kulmahuone. Kauniissa sviitissä on runsaasti oleskelutilaa, sillä parivuoteelle on tunnelmallinen makuualkovi.

Lue lisää >>

308 Glamour bed

309 GLAMOUR

Näyttävin yksityiskohdin ylellisesti sisustettu, glamourin hohtoa henkivä huone hotellin rauhalliselle sisäpihalle päin. Persoonallisen superior-varustellun kahden hengen huoneen vuoteet saa tarvittaessa erilleen.

Tutustu>>

210 haiti

Etelänmeren tunnelmaa tihkuva kahden hengen huone kiinteällä parivuoteella. Värikäs, rauhalliselle sisäpihan puolelle sijoittuva kätevän kokoinen huone.

Tutustu >>

 

301 jugend

301 JUGEND

Lämminhenkinen ja kodikas Jugend-huone on sisustettu talon aikakauden tyyliä kunnioittaen antiikkihuonekaluilla. Rauhalliselle Kansakoulukadulle päin antava huone soveltuu myös kahdelle hengelle.

Tutustu>>

310 MINUN AFRIKKANI

Minun Afrikkani on persoonallinen ja ainutlaatuinen hotellihuone. Huoneen sisustusta elävöittävät aidot afrikkalaiset matkamuistot. Huoneessa on ikkunat kahteen suuntaan rauhalliselle sisäpihalle päin.

Tutustu>>

205 kustavilainen

205 KUSTAVILAINEN

Elegantisti sisustettu kustavilainen kahden hengen huone on tilava ja valoisa. Klassisen kauniilla valkoisilla puuhuonekaluilla sisustetun, rauhoittavan ja arvokkaan valkosinisävytteisen huoneen sängyt saa joko yhteen tai erilleen.

Tutustu>>

MAKU- JA VIININAUTINTOJA

Hotelliyösi kruunaamme kaupungin parhaalla aamiaisella, jonka salaisuus on sesongin tuoreimmat raaka-aineet. Viinibaarimme ja Ravintola Pöllöwaari tarjoavat gastronomiaa arvostaville huikeita makumatkoja.

Aamiainen

RAVINTOLA JA JUHLAPAIKKA

Juhlapaikkana Hotelli Yöpuu ja Ravintola Pöllöwaari yhdistävät voimansa. Saat käyttöösi henkilökuntamme asiantuntemuksen ja suositukset, joiden avulla teemme juhlapäivästäsi taatusti ikimuistoiset.

Tutustu

Yöpuu Yhtiön myyntipalvelu

KOKOUS- JA YRITYSPALVELUT

Olemme Jyväskylän luotettavin ja vaikuttavin yrityskumppani. Käytössäsi on neljän toimipisteemme majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelut. Olemme sinua varten, kun arvostat luottamusta, ammattitaitoisuutta ja palvelun sujuvuutta.

Lue lisää

Etuja ja kokemuksia

HOTELLIPAKETIT JA EDUT

Tutustu hurmaaviin viikonloppu-paketteihimme. Hotelliasiakkaana käytössäsi on kausikortti Jyväskylän sinfonian konsertteihin ja JYP:n SM-liigaotteluihin sekä muita majoittujan etuja.

Paketit >> Edut >>

Verkkokauppa

ELÄMYKSIÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan nautinnollisia elämyksiä. Verkkokauppa palvelee sinua 24/7 ja lahjakortit toimitetaan välittömästi sähköpostiisi.

Verkkokauppaan >>

Häät

Häät ja hääyö

Tarjoamme häihin klassiset puitteet, erinomaisen ruuan ja huipputason palvelun. Täydellistä hääyötä varten voit varata yksilöllisen ja ylellisen häähuoneen tai hääsviitin.

HÄÄYÖ >>

 

Sauna

 

SAUNAKEIDAS

Uusitussa saunakeitaassamme voit rentoutua rauhassa. Sauna ja rentoutumishuone ovat varattavissa niin yöpyjille kuin yksityskäyttöön.

SAUNA >>

Poikkeusaukioloajat Yöpuu-Pöllöwaarissa

Lue lisää

VERSON JA PÖLLÖWAARIN BLINIKASSI

Nauti kauden bliniherkuista vaivatta kotonasi!

Lue lisää

VARAA HOTELLIHUONEESI SUORAAN JA NAUTI EDUISTA!

Kaupunkilomalle Jyväskylään

Lue lisää

YÖPUU YHTIÖ YRITYSPALVELUT

Hyödynnä neljän toimipisteemme majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita. Olemme sinua varten, kun haluat arvostusta, luottamusta, ammattitaitoisuutta ja palvelun sujuvuutta niin majoituksen, kokousten ja hyvän ruoan äärelle. Voit pyytää tarjouksen helposti yrityspalvelumme sivuilta.

www.yopuuyhtio.fi

TULE VIERAAKSEMME JYVÄSKYLÄÄN

Tilaa veloitukseton uutiskirjeemme ja nauti ainutlaatuisista eduista.