16.3.2024

JAZZIA & SAMPPANJAA VERSOSSA PE 19.4.2024

Versossa nautitaan jazzin sävelistä Duo Aimo & Sakurakn johdolla ja nautitaan persoonallisista samppanjoista PE 19.4.!

Samppanjoita on tuttuun tapaan esittelemässä sommelierimme Ulla Häkkinen ja samppanjoiden maahantuojan VIndirektin Viljami Julkunen. Tällä kertaa teeman ovat blanc de blancs - samppanjat eli pelkästään chardonnaysta valmistetut samppanjat. Halutessasi maistaa illan neljää blanc de blancs- samppanjaa, voit ostaa maistelukortin (à 50 euroa), jolla saat loistavan läpileikkauksen samppanjoiden tyyleihin. Maistelukortin samppanjat voit nauttia omassa tahdissasi,

Musiikin saralla sukellamme jazzin rytmikkääseen maailmaan ihastuttavan duon kanssa. Duo Aimo & Sakurako on kitaristi Aimo Nuutisesta ja saksofonisti Sakurako Ishiyamasta koostuva jazzduo. Tämä kaksikko tunnetaan lämpimästä ja pehmeästä yhteissoundista, joka saa kuulijan rentoutumaan ja rauhoittumaan arjen kiireistä. Duon ohjelmistoon kuuluu jazz-standardit ja ikivihreät sekä Nuutisen omat, pohjoismaasävytteiset sävellykset. Kokoonpano soittaa jazz-musiikin lisäksi soulia ja muita kevyen musiikin tyylilajeja.

Valitsimme valikoiduille Verso Baari & Keittiön ruuille täsmäsamppanjat, jotka toimivat luonnollisesti myös sellaisenaan nautittuina. Kattauksessa on sekä mielenkiintoisia, kohtuuhintaisia viljelijäsamppanjoita, klassikoiksi muodostuneita samppanjoita, että todellisia harvinaisuuksia, joiden saatavuus maailmanlaajuisesti on varsin rajallinen. 

Mikäli haluat nauttia illan aikana keittiömme herkkuja, teethän pöytävarauksen ennakkoon.
Tapahtuma alkaa klo 17:00 ja jatkuu ravintolan sulkemiseen saakka. Keittiömme palvelee klo 22:00 saakka ja ravintola suljetaan klo 24:00.

PERJANTAIN LASISAMPPANJAT:

TALON SAMPPANJAMME BILLECART TARJOILLAAN UPEASTI MAGNUM-PULLOSTA!

Billecart-Salmon Brut Réserve, AC Champagne, Champagne Billecart, Ranska 12 cl 14,50 
Puhdaspiirteinen, hienostunut, omenainen, hennon paahteinen tilan upea kolmen rypäleen vakiosamppanja, joka kypsyy jopa kuusi vuotta!

SAATAVANA MYÖS ROSEESAMPPANJAA

Mouzon-Leroux L’Incandescent Rosé de Saignée, 120,00 / 12 cl 19,20
Supergastronominen roseesamppanja pinot noirista, joka on valmistettu ns. saignee-menetelmällä. Aromeissa kirsikkaa, vadelmaa, appelsiininkuorta, yrttejä ja mausteisuutta.

 

ALLA OLEVAT SAMPPANJAT KUULUVAT MAISTELUKORTTIIN


 Bonnaire Terroirs Grand Cru Blanc de Blancs  108,00 / 12cl 18,00
Cote de Blancsin alueelta tuleva puhdaspiirteinen, raikas ja jäntevät blanc de blancs-samppanaja, jossa on omenaisia, sitruksisia sävyjä ja mehukas hedelmäisyys. Rypäleet peräisin Cramantin, Chouillyn ja Oiryn Grand cru-luokitelluista kylistä

Pascal Doquet Champs Libres Blanc de Blancs 105,00 / 12cl 17,60
Tämä luomuviljelisamppanjatalo tunnetaan hyvin puhtaasta ja kermaisen runsaasta Blanc de Blancs -tyylistä.  Aromeissa omenaa, sitruunaa ja hentoa paahteisuutta. Maku on kuiva, raikkaan hapokas ja eläväinen.

Bonnaire Cramant Vintage Grand Cru Blanc de Blancs 2014 110,00 / 12cl 36,60
Perusviinin alkoholikäyminen terästankeissa, toinen käyminen pullossa yli kuuden vuoden ajan. Tuoksu on avoin: persikkaa, sitrushedelmiä, paahtoleipää ja kermaa. Maku on kuiva, rapean hapokas, tiiviin hedelmäinen ja pitkä.

Larmandier-Bernier Latitude Blanc de Blancs Extra Brut 120,00 / 12 cl 20,00
Vertusin kylän ympäriltä kerätyistä rypäleistä tehdyn viinin tyyli on varsin runsas. Päärooleissa ovat sitruuna, greippi ja valkoiset kukat. Moniulotteinen, runsas suutuntuma kermaisin elementein.

JAZZIA JA SAMPPANJAA 2024 HUIPPUSAMPPANJANA ON LASEITTAIN UPEA VUOSIKERTASAMPPANJA (ei kuulu pakettiin)

Savart Haute Couture Extra Brut Blanc de Blancs 2017  220,00/ 12cl 36,60, saatavana myös 8 cl annos 24,00
Huikean monipuolinen ja vivahteikas samppanja, joka erinomaisesti auki juuri tällä hetkellä juotavaksi!
Ruokasamppanja, joka kestää vahvempiakin makuja!

 Tervetuloa!

 

 

Pöllöwaarin vappulounas

Pöllöwaarin vappulounaalla maistuvat keväisistä raaka-aineista tehdyt herkut.

Lue lisää

Yöpuu-Pöllöwaarin äitienpäivä

Nauti Yöpuu-Pöllöwaarissa äitienpäivän spesiaaliaamiasesta! tai tule pöytiin tarjoillulle lounaalle vaikka koko perheen voimin!

Lue lisää

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Lue lisää