Hyvä asiakkaamme, 

Hotellimme toissijaisesta sähköpostiosoitteesta yopuu.respa@hotelliyopuu.fi on lähtenyt keskiviikkona 22.2. aamulla sähköpostin kautta virus, jonka ilmeisesti saimme asiakkaamme sähköpostin kautta. Kalastelusähköpostiviesti on lähtenyt monelle asiakkaallemme. 

Ethän missään nimessä avaa sähköpostin linkkiä, mikäli tällaisen viestin meiltä sait. Mikäli ehdit linkin aukaisemaan, vaihdathan tilisi salasanan välittömästi. 

Tästä johtuen Office 365 luokitteli sähköpostiosoitteemme automaattisesti spämmiosoitteeksi, ja sulki tilimme noin vuorokaudeksi. IT-tukemme sai kuitenkin sähköpostiliikenteen toimimaan normaalisti keskiviikkona 23.2. klo 10:00. Olemme siis pahoillamme mahdollisesti viivästyneestä vastauksesta sähköpostiviesteihin. IT-tukemme selvityksessä on myös edelleen, että mistä viesti on alunperin lähtöisin ja kuinka se meille pääsi.

Kiitos ymmärryksestä ja mitä suurimmat pahoittelumme tapahtuneesta. 

JAZZIA & SAMPPANJAA VERSOSSA PE 19.4.2024

Versossa nautit huikean kattauksen samppanjoita laseittan yhdessä jazzin sulosävelien kanssa. Tällä kertaa teemana ovat blanc de blancs-samppanjat.

Lue lisää

Pöllöwaarin vappulounas

Pöllöwaarin vappulounaalla maistuvat keväisistä raaka-aineista tehdyt herkut.

Lue lisää

Yöpuu-Pöllöwaarin äitienpäivä

Nauti Yöpuu-Pöllöwaarissa äitienpäivän spesiaaliaamiasesta! tai tule pöytiin tarjoillulle lounaalle vaikka koko perheen voimin!

Lue lisää

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Lue lisää