Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet valmiiksi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä niistä etsimääsi vastausta, ota yhteyttä vastaanottoomme 014 - 333 900 tai info@hotelliyopuu.fi

Summa on jokaisen päätettävissä, lahjakortti-sivulla on esimerkkejä. Linkki lahjakorttiin.

Ajankohta voi olla jo täynnä tai ravintola ei ole auki. Varausta ei pysty myöskään tekemään samalle päivälle. Ota silloin yhteys myyntipalveluumme 014 333 900, niin autamme mielellämme.

Laskutamme pääsääntöisesti yhteistyökumppaneita ja yritysasiakkaita ja laskutuksesta tulee aina sopia etukäteen. Laskutuksesta sovittuamme toivomme saavamme laskutusohjeenne viitetietoineenja laskutamme ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskutuslisä perimme 9,00€ / lasku.

Voit tilata haluamasi kukat kauttamme ja veloitus lisätään ravintola- tai huonelaskuusi. Tilaathan kukat viimeistään yksi arkipäivä aikaisemmin.

Sisäpihallamme on invaliuska, jota kautta pääsee sisälle ravintolaan. Myös wc-tilojen lähelle pääsee pyörätuolilla ja naisten vessassa meillä on apukahvat. Varsinaista invavessaa meillä ei ole. Hotellissamme ei ole hissiä, joten se ei valitettavasti sovellu pelkästään pyörätuolia käyttävälle.

Totta kai. Meillä on oma menu lapsille ja huomioimme muutenkin lapsiasiakkaat – omat ruokailuvälineet, ruokalaput yms. Meillä on myös pientä viihdykettä lapsille. Varsinaista leikkitilaa meillä ei ole. Hotellissamme huomioimme lapset mm. omilla lasten lakanoilla, kylpytakeilla ja puuhapaketilla.

Ruokalistamme ovat suomeksi ja englanniksi. Ne ovat myös palvelumme kielet. Autamme mielellämme kuitenkin muunkin kielisiä asiakkaitamme kaikin tavoin.

Kaikki ruokamme on valmistettu laktoosittomia maitotuotteita käyttäen. Myös gluteiinittomat vaihtoehdot onnistuvat helposti. Mikäli sinulla on paljon raaka-ainerajoitteita, saammehan niistä tietoa  ennakkoon, niin voimme palvella sinua paremmin. Kasvisruokamme on lakto-ovo-vegetaristille soveltuvaa, vegaaniruokavalio olisi hyvä tietää ennakkoon. Pitkissä menuissa erityisesti kasvisruokavalio vaatii etukäteissuunnittelua ja valmistelua keittiöltä, mutta onnistuu kyllä.

Pääsääntöisesti kyllä. Riippuu jokaisen vatsan koosta. Annoskoot ovat pienempiä kuin à la carte- listalta tilattaessa, myös tahti on hieman hitaampi ja taukojakin voi tarvittaessa pitää.

Totta kai, hinnoittelu on tällöin listahinnoin eli menukokonaisuuden hinta saattaa muuttua.

Riippuu paljon seurueen koosta ja siitä onko seurueella yhtenäinen valinta vai erilaisia annoksia, myös sen hetkinen asiakasmäärä ja seurueiden saapumisaika vaikuttaa asiaan. Kolme tuntia riittää yleensä  neljään ruokalajiin, 2 tuntia yleensä kolmeen ruokalajiin.

Huomioithan, että tarjoilemme ruuat pöytäseurueittain, jotta annosten laatu säilyy mahdollisimman korkeana. Keittiömme pystyy valmistamaan noin10 annosta kerrallaan, joten se on yleensä myös pöydän suurin koko.

Kyllä, ennakkotilauksesta.

Meillä on hotellin kyltillä varustettuja pysäköintipaikkoja sisäpihallamme. Pysäköintiin oikeuttavan lipukkeen saat vastaanotostamme. Kansakoulukadun varressa on lisää pysäköintipaikkoja, joissa veloitus tapahtuu normaalin taksan mukaan. Myös kaksi P-taloa sijaisevat noin 300 metrin päässä.

Koko hotellimme ja ravintolamme ovat lemmikkivapaita tiloja. Lemmikkihuoneita voi tiedustustella sisarhotellistamme Versosta.,

Kyllä. Varaathan aamiaisesi mielellään etukäteen. Yöpuun aamiaista on tarjolla ma – pe klo 6.30 – 10 ja la 7.30 – 11.30 ja su 8.00 – 12.00. Viikonloppuisin aamiaiseen kuuluu lasillinen kuohuviiniä. Lisätietoja tästä.

Viinipiha on auki säävarauksella aamuvarhaisesta klo 22 saakka illalla. Siellä voi nauttia niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin tai vaikka lasin viiniä.

Kyllä voi ja pyrimme ne mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Jokainen huoneemme on erilainen ja jokaisessa on oma tunnelmansa. Lähesty meitä suoraan, niin yritämme saada teille mieleisenne huoneen.

Meillä on muutamia huoneita, jotka soveltuvat hyvin 2 aikuisen ja kahden lapsen perheelle. Sviitissä 203 ja Mannerheim-huoneessa (305) on kiinteät lisävuoteet/ sohvat. Lisäksi muutamiin huoneisiin mahtuu lisävuode, kuten Kustavilainen- huoneeseen (205).

 

Kyllä. Petaamme kauniit lakanat pienelle vieraallemme. Matkasänky on veloitukseton. Meiltä löytyy myös tarvittaessa potta käyttöönne.

Veloitamme lisävuoteesta 15 € /yö ja se koskee  3 - 12 vuotiaita lapsia. Yli 12-vuotiaille ja aikuisille lisävuode on 45 € / yö.

Meillä on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja ja pysäköinti on ilmaista. Jos haluatte, että teillä on pysäköintipaikka koko oleskelun ajan varmasti käytössänne, varaamme sen teille mielellämme. Veloitus on 20 € / vrk ja se voidaan lisätä huonelaskullenne.

Voit varata aamiaisen huoneeseen vielä edellisenä iltana täyttämällä kaavakkeen tuotteista, joita haluat aamiaisellasi nauttia. Voit tilata aamiaisen myös ennakkoon, jolloin lähetämme kaavakkeen sähköpostiisi.Veloitamme aamiaisesta 35 €/ hlö.

Totta kai. Parhaita aikoja tulla katsomaan huoneita on yleensä iltapäivä klo 14 aikaan. Muistathan sopia tapaamisen ja esittelyn ennakkoon, että kiinnostavat huoneet ovat varmasti vapaat.

Kyllä. Myyntipalvelumme järjestää mieluusti tapaamisen kanssanne, eli varaathan ajan ennakkoon. Tilojen katsomisen lisäksi voimme samalla keskustella toiveistanne ja menusta yms.

"Saunominen onnistuu! Huonehintaan kuuluu yksityinen tunnin mittainen saunavuoro, ja vuoro on huonekohtainen. Varatessasi saunavuoron hyvissä ajoin, varmistat että pääset löylyihin sinulle parhaiten sopivana aikana."