Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet valmiiksi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä niistä etsimääsi vastausta, ota yhteyttä vastaanottoomme 014 - 333 900 tai info@hotelliyopuu.fi

Summa on jokaisen päätettävissä, lahjakortti-sivulla on esimerkkejä. Linkki lahjakorttiin.

Ajankohta voi olla jo täynnä tai ravintola ei ole auki. Ota silloin yhteys myyntipalveluumme 014 333 900, niin autamme mielellämme.

Laskutamme pääsääntöisesti yhteistyökumppaneita ja yritysasiakkaita ja laskutuksesta tulee aina sopia etukäteen. Laskutuksesta sovittuamme toivomme saavamme laskutusohjeenne viitetietoineenja laskutamme ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskutuslisää perimme 11,00€ / lasku.

Voit tilata haluamasi kukat kauttamme ja veloitus lisätään ravintola- tai huonelaskuusi. Tilaathan kukat viimeistään yksi arkipäivä aikaisemmin.

Sisäpihallamme on invaliuska, jota kautta pääsee sisälle ravintolaan. Myös wc-tilojen lähelle pääsee pyörätuolilla ja naisten vessassa meillä on apukahvat. Varsinaista invavessaa meillä ei ole. Hotellissamme ei ole hissiä, joten se ei valitettavasti sovellu pelkästään pyörätuolia käyttävälle.

Tottakai!  Myös lapset ovat tervetulleita ravintolaamme ja he ansaitsevat yhtä laadukasta ruokaa kuin aikuisetkin. Lapset voivat valita mieleisensä vaihtoehdot à la carte-listaltamme puoleen hintaan. Huomioimme heidät myös omin ruokailuvälinein, ruokalapuin yms. Meiltä löytyy myös pientä viihdykettä lapsille. Varsinaista leikkitilaa meillä ei ole. Hotellissamme huomioimme pienet lapset mm. omilla lasten lakanoilla, sekä pienellä muistamisella.

Ruokalistamme ovat suomeksi ja englanniksi. Ne ovat myös palvelumme kielet. Autamme mielellämme kuitenkin muunkin kielisiä asiakkaitamme kaikin tavoin.

Kaikki ruokamme on valmistettu laktoosittomia maitotuotteita käyttäen. Myös gluteiinittomat vaihtoehdot onnistuvat helposti. Mikäli sinulla on paljon raaka-ainerajoitteita, saammehan niistä tietoa ennakkoon, niin voimme palvella sinua paremmin. Kolmen ruokalajin Vihreä menu soveltuu suoraan vegaaniseen ruokavalioon, myös pidemmät menut onnistuu ennakkoon tilattuna aina kuuteen ruokalajiin asti.

Pääsääntöisesti kyllä. Riippuu jokaisen vatsan koosta. Annoskoot ovat pienempiä kuin à la carte- listalta tilattaessa, myös tahti on hieman hitaampi ja taukojakin voi tarvittaessa pitää.

Totta kai, hinnoittelu on tällöin listahinnoin eli menukokonaisuuden hinta saattaa muuttua.

Riippuu paljon seurueen koosta ja siitä onko seurueella yhtenäinen valinta vai erilaisia annoksia, myös sen hetkinen asiakasmäärä ja seurueiden saapumisaika vaikuttaa asiaan. Kolme tuntia riittää yleensä  neljään ruokalajiin, 2 tuntia yleensä kolmeen ruokalajiin.

Huomioithan, että tarjoilemme ruuat pöytäseurueittain, jotta annosten laatu säilyy mahdollisimman korkeana. Keittiömme pystyy valmistamaan noin10 annosta kerrallaan, joten se on yleensä myös pöydän suurin koko.

Kyllä, ennakkotilauksesta.

Hotellilla on 11 kappaletta parkkipaikkoja takapihalla sekä pysäköintihallissa. Pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Hotellin vieraille pysäköinti on ilmainen, mikäli olet varannut majoituksesi suoraan hotellista puhelimitse tai sähköpostitse tai kotisivujemme kautta. Varauskanavien kautta tulleisiin varauksiin pysäköintimaksu on 10€/vrk. Pysäköinti tulee rekisteröidä vastaanotossamme. Kansakoulukadun varrella on myös maksullisia pysäköintipaikkoja. Lähimmät pysäköintitalot ovat P-Kolmikulma ja P-Tori. Molemmat sijaitsevat n. 300 m päässä hotellilta.

Halutessanne voimme varata pysäköintipaikan Teille valmiiksi nimellänne, tällöin lisäveloitus 20€/vrk.

Hotellilta löytyy myös kaksi kappaletta sähköauton latauspaikkoja. E-parking sovellus tulee olla ladattuna ja latausmaksu onnistuu tämän kautta. Lataustyyppi on Type2.

Koko hotellimme ja ravintolamme ovat lemmikkivapaita tiloja. Lemmikkihuoneita voi tiedustustella sisarhotellistamme, hotelli Versosta.

Kyllä. Varaathan aamiaisesi mielellään etukäteen. Yöpuun aamiaista on tarjolla ma – pe klo 6.30 – 10 ja la 7.30 – 11.00 ja su 8.00 – 12.00. Viikonloppuisin aamiaisen kruunaa lasillinen kuohuviiniä. Lisätietoja tästä.

Viinipiha on auki säävarauksella aamuvarhaisesta klo 22 saakka illalla. Siellä voi nauttia niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin tai vaikka lasin viiniä.

Kyllä voi ja pyrimme ne mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Jokainen huoneemme on erilainen ja jokaisessa on oma tunnelmansa. Lähesty meitä suoraan, niin yritämme saada teille mieleisenne huoneen.

Meillä on muutamia huoneita, jotka soveltuvat hyvin 2 aikuisen ja kahden lapsen perheelle. Sviitissä 203 ja Mannerheim-huoneessa (305) on kiinteät lisävuoteet/ sohvat. Lisäksi muutamiin huoneisiin mahtuu lisävuode, kuten Kustavilainen- huoneeseen (205).

 

Kyllä. Petaamme kauniit lakanat pienelle vieraallemme. Matkasänky on veloitukseton. Meiltä löytyy myös tarvittaessa potta käyttöönne.

Veloitamme lisävuoteesta 15 € /yö ja se koskee  3 - 12 vuotiaita lapsia. Yli 12-vuotiaille ja aikuisille lisävuode on 45 € / yö.

Meillä on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja ja pysäköinti on ilmaista. Jos haluatte, että teillä on pysäköintipaikka koko oleskelun ajan varmasti käytössänne, varaamme sen teille mielellämme. Veloitus on 20 € / vrk ja se voidaan lisätä huonelaskullenne.

Voit varata aamiaisen huoneeseen vielä edellisenä iltana täyttämällä kaavakkeen tuotteista, joita haluat aamiaisellasi nauttia. Voit tilata aamiaisen myös ennakkoon, jolloin lähetämme kaavakkeen sähköpostiisi. Huoneeseen toimitetusta aamiaisesta veloitamme 35 €/ hlö.

Jos haluatte jatkaa majoitustanne normaalin check-out ajan jälkeen, voitte kysyä saatavuutta vastaanotostamme. Saatavuus riippuu varaustilanteestamme.

Totta kai. Parhaita aikoja tulla katsomaan huoneita on yleensä iltapäivä klo 14 aikaan. Muistathan sopia tapaamisen ja esittelyn ennakkoon, että kiinnostavat huoneet ovat varmasti vapaat.

Kyllä. Myyntipalvelumme järjestää mieluusti tapaamisen kanssanne, eli varaathan ajan ennakkoon. Tilojen katsomisen lisäksi voimme samalla keskustella toiveistanne ja menusta yms.

Saunominen onnistuu! Huonehintaan kuuluu yksityinen tunnin mittainen saunavuoro, ja vuoro on huonekohtainen. Varatessasi saunavuoron hyvissä ajoin, varmistat että pääset löylyihin sinulle parhaiten sopivana aikana.

Maksuttomat saunavuorot koskevat suoraan hotelliin tehtyjä varauksia, joko puhelimitse, nettivarauksen kautta tai sähköpostitse.

Kyllä onnistuu. Valmistamme erikseen teille pientä aamiaista, jonka toimitamme huoneenne minibaariin lähtöä edeltävänä iltana. Ilmoitattehanasiasta ajoissa vastaanottoon, mikäli tarvitsette aikaista aamiaista.

Säilytämme löytötavaroita hotellissamme kuukauden ajan. Kysy siis unohtuneita tavaroita suoraan hotellistamme! Voimme lähettää löytötavarat postiennakolla, vastaanottajan maksaessa lähetyksen sitä noutaessaan.

Huoneeseen on mahdollisuus sisäänkirjautua jo ennen klo 15, mikäli huone on vapaa ja siivottu. Jos olette saapumassa hotelliin jo aikaisemmin, teillä on mahdollisuus jättää matkatavaranne säilöön vastaanoton yhteydessä sijaitsevaan matkalaukkuvarastoon.

Huoneen luovutus on klo 12 mennessä. Voitte kysyä vastaanotosta mahdolllista myöhäisempää huoneenluovutusta varaustilanteestamme riippuen. Veloitamme myöhäisestä huoneenluovutuksesta 15€/tunti.

Kyllä! Hotellimme parkkipaikalta löytyy kaksi sähköauton lataus-asemaa. Toinen alhaalla hallissa sekä toinen ylätasolla sisäpihalla. Mikäli autosi tarvitsee latausta, sinun tulee ladata e-parking sovellus ja käynnistää lataus sovelluksen kautta.Jos haluat että varaamme sähköautopaikan nimelläsi ennakkoon, tällöin varausmaksu 20€/vrk.