HUONEISTOT

KALUSTETUT VUOKRA-ASUNNOT JYVÄSKYLÄSSÄ

Hait sitten majoitusta työkomennuksen tai -projektin, loman, opiskelun tai vaikkapa putkiremontin takia, huoneistohotelli Yöpuu on viihtyisä vaihtoehto hotelliasumiselle omasta rauhasta nauttien.

Viihtyisät ja täysin varustellut asunnot sijaitsevat aivan Hotelli Yöpuun viereisessä kerrostalossa, Kansakoulukadulla, Jyväskylän keskustassa. Meillä on tarjolla kolme erilaista asuntoa – kaksi yksiötä ja yksi kaksio. Jokainen asunto on sisustettu oman teemansa mukaan, muun muassa raikkaan skandinaaviseen ja vintage-tyyliin.

Kaikki asunnot sisältävät hyvin varustellun keittiön astioineen ja keittiökoneineen, pyykinpesukoneen sekä parvekkeen. Kahdessa asunnossa lisämukavuutta on tuomassa myös sauna.

Meillä on tarjota remontoidut asunnot yhdistettynä kilpailukykyisiin hintoihin ja loistava sijaintiin. Kysy meiltä rohkeasti tarjousta!

 

Skandinaavinen yksiö


 

 

 

Yöpuun skandinaavinen 32,5 m² yksiö on viihtyisä musta-valkosävytteinen huoneisto, jota on piristetty raikkaalla keltaisella ja kaikki huonekalut ovat kotimaisia.

 Huoneistossa on hyvin varustellun keittiön lisäksi levitettävä vuodesohva kahdelle, alkovi parisängyllä, mukava nojatuoli, kylpyhuone pesukoneella ja pienellä saunalla sekä lasitettu parveke, josta on näkymät Puistokoululle. 

1h+k+kh+s+parveke
Huoneisto soveltuu hyvin neljälle hengelle.
Huoneiston hintaan kuuluu langaton nettiyhteys.

Moderni yksiö


 

Yöpuun moderni 32,5 m² kokoinen yksiö on raikas musta-valkosävytteinen huoneisto, jossa tehostevärinä on ripaus turkoosia, oranssia ja keltaista.

Huoneistossa on hyvin varustellun keittiön lisäksi levitettävä vuodesohva kahdelle, alkovi parisängyllä, mukava nojatuoli, tilava kylpyhuone pesukoneella sekä lasitettu parveke.

1h+k+kh+lasitettu parveke 32,5 m²
Huoneisto soveltuu hyvin neljälle hengelle.
Huoneiston hintaan kuuluu langaton nettiyhteys.
 

Klassinen kaksio


 

Yöpuun klassinen 42 m² kokoinen kaksio on vintage-tyylinen huoneisto, jossa on käytetty kekseliäitten sisustusideoiden lisäksi vintage-huonekaluja. Huoneistossa on hyvin varustellun avokeittiön lisäksi, kylpyhuone pesukoneella ja pienellä saunalla sekä parveke sisäpihalle.

Huoneistossa on erillinen makuuhuone parisängyllä ja olohuoneessa on levitettävä vuodesohva, joten huoneisto soveltuu loistavasti neljälle hengelle.

2h +avokeittiö+kh+s+parveke 42 m²
Huoneiston hintaan kuuluu langaton nettiyhteys.

Lisäpalvelut


 

AAMIAINEN

Naapuritalossa sijaitsevan Hotelli Yöpuun tasokasta aamiaista on mahdollista tulla nauttimaan lisämaksusta.

SIIVOUS JA LIINAVAATTEET

Huoneiston siivouksen, liinavaatteiden ja pyyhkeiden pesun sekä vaihdon voi myös tilata Hotelli Yöpuusta sovitulla hinnalla.

Liinavaatteita ja pyyhkeitä on mahdollista tilata lisämaksusta tarvittava määrä.

PYYKINPESU

Voitte halutessanne jättää hotelli Yöpuuhun pyykkiä pestäväksi pesulassa. Puhtaiden pyykkien nouto hotellista sovittuna ajankohtana ja veloitus pesulan hinnaston mukaan.

Varausehdot


 

Huoneisto on käytettävissä tulopäivänänne klo 16 jälkeen tai sopimuksen mukaan. Avaimet huoneistoonne saatte naapurissa sijaitsevan Hotelli Yöpuun vastaanotosta.

Huoneiston hintaan kuuluu langaton nettiyhteys ja salasanan löydätte huoneistonne modeemin päältä.

Huoneistossa noudatetaan normaaleja asuinkerrostalon järjestyssääntöjä. Tupakointi on kielletty sisällä, parvekkeella ja koko kiinteistön alueella.

Huoneistossa noudatetaan normaalia siisteyttä ja huoneiston siivouksesta, liinavaatteiden ja pyyhkeiden pesusta ja vaihdosta huolehditaan itse. Huoneiston vuokra sisältää yhdet puhtaat pedatut liinavaatteet ja pyyhkeet / asukas. 

Loppusiivous sisältyy huoneiston hintaan.

Huoneisto luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä, ellei toisin sovita.

 

Tarjouspyyntö


 

Vastaamme arkipäivänä tämän sivun kautta lähetettyihin tarjouspyyntöihin 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin seuraavana arkipäivänä.

Huomioittehan, että minimimajoitusaika on 14 vuorokautta.